SHPËRNDAJE

Kryetari i Prishtinës, në rrjetin social Facebook posa bëri publike ftesën për të qenë nikoqir i Central European University.

Shpresojmë që ftesa do të mirëpritet nga Universiteti dhe së shpejti do të kemi në Kosovë një Universitet me renome siç është Central European University.