7 C
Prishtina
E premte, Gusht 23, 2019
Autorët Postime nga Kosova Educaion

Kosova Educaion

22 POSTIME 0 KOMENTET

MARRËZIA BALLKANIKE – Ruaje shenjtërinë tënde njeri, bëhu njeri!

Ruaje shenjtërinë tënde njeri, bëhu njeri!

Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë

Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë Qeveria e Republikës së Francës fton të gjithë studentët ndërkombëtare që të konkurrojnë për bursa të plota për studime Master...

Festa e leximit ne heshtje – “ETEA”

PËRTEJ INSTITUCIONIT “ETEA” ËSHTË IDEJA Organizata joqeveritare ETEA formalisht u themelua në fund të vitit 2014. Projekti i parë u realizua me datë 23 prill...

BURSA STUDIMI MASTER NË SHBA – ROTARY PEACE FELLOWSHIPS

BURSA STUDIMI MASTER NË SHBA - ROTARY PEACE FELLOWSHIPS Organizata ndërkombëtare Rotary International fton të gjithë studentët ndërkombëtar që të konkurrojnë për programin Rotary Peace...

BURSA STUDIMI NË GJERMANI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

BURSA STUDIMI NË GJERMANI - BACHELOR, MASTER DHE PH.D. Informata zyrtare nga German Academic Exchange Service (DAAD) për bursa studimi në Gjermani. Bursat janë për...

BURSA STUDIMI NË DANIMARKË – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

BURSA STUDIMI NË DANIMARKË - BACHELOR, MASTER DHE PH.D. Ndahen bursa studimi për studentet nga shtetet jashtë Bashkimit Europian (non-EU). Bursat janë për të gjitha...

BURSA STUDIMI NË ITALI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

Bursa studimi në Itali - Bachelor, Master dhe Ph.D. Qeveria Italian ndan bursa për studentë ndërkombëtar për studime në Universitete Italiane në të gjitha nivelet...

BURSË E PLOTË PËR STUDIME THEMELORE – BACHELOR – UNIVERSITY OF...

University of Westminster në Londër, Angli, fton të gjithë studentët e interesuar që të konkurojnë për bursë të plotë për studime themelore në këtë...

BURSA STUDIMI MASTER NË SH.B.A. – PROGRAMI FULBRIGHT I AMBASADËS AMERIKANE...

Ambasada Amerikane në Kosove fton të gjithë studentet nga Kosova që të konkurrojnë për programin prestigjioz Fulbright për studime master, me burse të plotë,...

MINISTRI BAJRAMI NË SHBA NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME KATËR UNIVERSITETE TË...

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë z .Arsim Bajrami, gjatë vizitës që këto ditë po realizon në ShBA ka nënshkruar Marrëveshje Bashkëpunimi me katër...