ARTIKUJT E FUNDIT

Bursa Studimi Master dhe Ph.D. nga Stanford Univerisity – SHBA

Bursa Studimi Master dhe Ph.D. nga Stanford Univerisity Stanford Univerisity në SHBA ofron bursa studimi për studentët ndërkombëtar. Për me shume informata klikoni në linkun në...

Bursa Studimi nga University of New England në Australi

Bursa Studimi nga University of New England në Australi University of New England në Australi ofron bursa studimi për studentët ndërkombëtar. Aplikimi fillon me 1...

ESTONIAN SCHOOL OF DIPLOMACY – OFRON BURSË SHKOLLIMI NË ESTONI

ESD Training Scholarship in Estonia Estonian School of Diplomacy ofron bursë shkollimi në Estoni në këto fusha; International Relations;  European Studies;  Diplomatic Studies. Për më shumë...

BURSA PËR STUDIME PH.D. – NË LONDËR – LSE

BURSA PËR STUDIME PH.D. - NË LONDËR - LSE Universiteti prestigjioz London School of Economics and Political Sciences fton studentët ndërkombëtarë që të konkurrojnë për...

BURSA PËR STUDIME THEMELORE – BACHELOR – NË SHBA

BURSA PËR STUDIME THEMELORE - BACHELOR - NË SHBA American University në Washington DC fton të gjithë studentët ndërkombëtarë që të konkurrojnë për bursën e...

Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë

Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë Qeveria e Republikës së Francës fton të gjithë studentët ndërkombëtare që të konkurrojnë për bursa të plota për studime Master...

Sistemi i Arsimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)

Sistemi i Arsimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) Numri i madh i universiteteve, kolegjeve, programeve dhe vendeve për studime në SHBA, shpeshherë studentëve...

BURSA STUDIMI MASTER NË SHBA – ROTARY PEACE FELLOWSHIPS

BURSA STUDIMI MASTER NË SHBA - ROTARY PEACE FELLOWSHIPS Organizata ndërkombëtare Rotary International fton të gjithë studentët ndërkombëtar që të konkurrojnë për programin Rotary Peace...

BURSA STUDIMI NË GJERMANI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

BURSA STUDIMI NË GJERMANI - BACHELOR, MASTER DHE PH.D. Informata zyrtare nga German Academic Exchange Service (DAAD) për bursa studimi në Gjermani. Bursat janë për...

BURSA STUDIMI NË DANIMARKË – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

BURSA STUDIMI NË DANIMARKË - BACHELOR, MASTER DHE PH.D. Ndahen bursa studimi për studentet nga shtetet jashtë Bashkimit Europian (non-EU). Bursat janë për të gjitha...