SHPËRNDAJE

Bursa Studimi nga University of New England në Australi

University of New England në Australi ofron bursa studimi për studentët ndërkombëtar.

Aplikimi fillon me 1 Maj dhe përfundon me 16 Qershor.

Për me shume informata klikoni në linkun në vijim:

Linku: Bursa nga University of New England në Australi