SHPËRNDAJE

Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë

Qeveria e Republikës së Francës fton të gjithë studentët ndërkombëtare që të konkurrojnë për bursa të plota për studime Master dhe Ph.D. në France. Afati i fundit për konkurrim: 15 maj, 2017

Për më shumë klikoni në linkun në vijim:

Linku: Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë

SUKSESE