SHPËRNDAJE

BURSA STUDIMI NË GJERMANI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

Informata zyrtare nga German Academic Exchange Service (DAAD) për bursa studimi në Gjermani. Bursat janë për studime në të gjitha nivelet: Bachelor, Master dhe Ph.D.

Për më shumë informata klikoni në linkun në vijim:

Linku: BURSA STUDIMI NË GJERMANI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

SUKSESE