SHPËRNDAJE

Bursa studimi në Itali – Bachelor, Master dhe Ph.D.

Qeveria Italian ndan bursa për studentë ndërkombëtar për studime në Universitete Italiane në të gjitha nivelet – Bachelor, Master dhe Ph.D.

Afati i fundit për konkurrim: 10 maj, 2017

Për me shumë informata klikoni në linkun në vijim.

Linku: Bursa studimi në Itali – Bachelor, Master dhe Ph.D.

Suksese