BURSA STUDIMI NË ITALI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

Bursa studimi në Itali - Bachelor, Master dhe Ph.D. Qeveria Italian ndan bursa për studentë ndërkombëtar për studime në Universitete Italiane në të gjitha nivelet...

BURSË E PLOTË PËR STUDIME THEMELORE – BACHELOR – UNIVERSITY OF WESTMINSTER – LONDËR,...

University of Westminster në Londër, Angli, fton të gjithë studentët e interesuar që të konkurojnë për bursë të plotë për studime themelore në këtë...

BURSA STUDIMI MASTER NË SH.B.A. – PROGRAMI FULBRIGHT I AMBASADËS AMERIKANE NË KOSOVË

Ambasada Amerikane në Kosove fton të gjithë studentet nga Kosova që të konkurrojnë për programin prestigjioz Fulbright për studime master, me burse të plotë,...
K O N K U R S - Rekrutimin e kadetëve për shkollim në Akademinë Ushtarake/Universiteti i Zagrebit

K O N K U R S – Rekrutimin e kadetëve për shkollim në...

Në mbështetje të nenit 145, pika 2, të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Ligjin Nr.03/L-045 për Ministrinë e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Ligjin...