Bursa Studimi nga University of New England në Australi

Bursa Studimi nga University of New England në Australi University of New England në Australi ofron bursa studimi për studentët ndërkombëtar. Aplikimi fillon me 1...

Potenciali i të rinjve tanë në Teknologjinë Informative – Loja Carshift

Potenciali i të rinjve tanë në Teknologjinë Informative - Loja Carshift Potenciali i të rinjve tanë në Teknologjinë Informative sa vjen e shtohet Përveç sukseseve të...

Bursa Studimi për Master dhe PhD në Australi

ursa Studimi për Master dhe PhD në Australi Universitety of Adelaide në Australi ofron bursa shkollimi për Master dhe PHD. Të interesuarit mund të marrin më...

BURSË PËR STUDIME MASTER – Banka Botërore

BURSË PËR STUDIME MASTER - Banka Botërore Banka Botërore fton të gjithë studentët ndërkombëtarë që të konkurrojnë për The Joint Japan/World Bank Graduate Scholarship Program...

Ja si të mbroni trurin nga plakja

Aktivitete të thjeshta si loja me letra, shoqërimi dhe “surfimi” në internet mund të vonojë rënien e kapacitetit mendor pas moshës 70 vjeçare, është...

ESTONIAN SCHOOL OF DIPLOMACY – OFRON BURSË SHKOLLIMI NË ESTONI

ESD Training Scholarship in Estonia Estonian School of Diplomacy ofron bursë shkollimi në Estoni në këto fusha; International Relations;  European Studies;  Diplomatic Studies. Për më shumë...

Certifikohen rreth 20 nxënës të shkollës profesionale “ Shaban Spahija “ në Pejë në...

Certifikohen rreth 20 nxënës të shkollës profesionale “ Shaban Spahija “ në Pejë në zhvillimin e web faqeve përmes HTML,CSS, JavaScript dhe WordPress CMS...

MARRËZIA BALLKANIKE – Ruaje shenjtërinë tënde njeri, bëhu njeri!

Ruaje shenjtërinë tënde njeri, bëhu njeri!

LAJM I MIRË PËR MËSIMDHËNËSIT NË KOSOVË

18 Prill 2017 NËNSHKRUHET KONTRATA E RE KOLEKTIVE E ARSIMIT NË KOSOVË Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami dhe kryetari i Sindikatës së...

BURSA PËR STUDIME PH.D. – NË LONDËR – LSE

BURSA PËR STUDIME PH.D. - NË LONDËR - LSE Universiteti prestigjioz London School of Economics and Political Sciences fton studentët ndërkombëtarë që të konkurrojnë për...