BURSA PËR STUDIME THEMELORE – BACHELOR – NË SHBA

BURSA PËR STUDIME THEMELORE - BACHELOR - NË SHBA American University në Washington DC fton të gjithë studentët ndërkombëtarë që të konkurrojnë për bursën e...

Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë

Bursa për Master dhe Ph.D. në Francë Qeveria e Republikës së Francës fton të gjithë studentët ndërkombëtare që të konkurrojnë për bursa të plota për studime Master...

Festa e leximit ne heshtje – “ETEA”

PËRTEJ INSTITUCIONIT “ETEA” ËSHTË IDEJA Organizata joqeveritare ETEA formalisht u themelua në fund të vitit 2014. Projekti i parë u realizua me datë 23 prill...

Karriera dhe Edukimi

Çfarë Dëshironi të Bëheni kur të rriteni?! Pyetje kjo që pothuaj se çdo njëri e ka përjetuar gjatë kohës sa ka qenë fëmijë. Por si...

Sistemi i Arsimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)

Sistemi i Arsimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) Numri i madh i universiteteve, kolegjeve, programeve dhe vendeve për studime në SHBA, shpeshherë studentëve...

American Advising Center – EducationUSA Advising Center – Kosovo

American Advising Center - EducationUSA Advising Center - Kosovo American Advising Center (AAC) - EducationUSA – me seli në Prishtinë, është qendër e themeluar nga...

“Preparation for International Standardized Tests – TOEFL/SAT English”

"Preparation for International Standardized Tests - TOEFL/SAT English" The Ministry of Education, Science and Technology (MEST) has accredited the American Advising Center - EducationUSA Kosovo...

Trajnimi për Mësimdhënës “Përgatitje për Testin Standardizues – SAT Math”

Trajnimi për Mësimdhënës "Përgatitje për Testin Standardizues – SAT Math" është i dizajnuar nga American Advising Center dhe akredituar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë...

BURSA STUDIMI MASTER NË SHBA – ROTARY PEACE FELLOWSHIPS

BURSA STUDIMI MASTER NË SHBA - ROTARY PEACE FELLOWSHIPS Organizata ndërkombëtare Rotary International fton të gjithë studentët ndërkombëtar që të konkurrojnë për programin Rotary Peace...

BURSA STUDIMI NË GJERMANI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

BURSA STUDIMI NË GJERMANI - BACHELOR, MASTER DHE PH.D. Informata zyrtare nga German Academic Exchange Service (DAAD) për bursa studimi në Gjermani. Bursat janë për...