BURSA STUDIMI NË DANIMARKË – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

BURSA STUDIMI NË DANIMARKË - BACHELOR, MASTER DHE PH.D. Ndahen bursa studimi për studentet nga shtetet jashtë Bashkimit Europian (non-EU). Bursat janë për të gjitha...

BURSA STUDIMI NË ITALI – BACHELOR, MASTER DHE PH.D.

Bursa studimi në Itali - Bachelor, Master dhe Ph.D. Qeveria Italian ndan bursa për studentë ndërkombëtar për studime në Universitete Italiane në të gjitha nivelet...

BURSË E PLOTË PËR STUDIME THEMELORE – BACHELOR – UNIVERSITY OF WESTMINSTER – LONDËR,...

University of Westminster në Londër, Angli, fton të gjithë studentët e interesuar që të konkurojnë për bursë të plotë për studime themelore në këtë...

BURSA STUDIMI MASTER NË SH.B.A. – PROGRAMI FULBRIGHT I AMBASADËS AMERIKANE NË KOSOVË

Ambasada Amerikane në Kosove fton të gjithë studentet nga Kosova që të konkurrojnë për programin prestigjioz Fulbright për studime master, me burse të plotë,...

MINISTRI BAJRAMI NË SHBA NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME KATËR UNIVERSITETE TË SHTETIT AJOVA

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë z .Arsim Bajrami, gjatë vizitës që këto ditë po realizon në ShBA ka nënshkruar Marrëveshje Bashkëpunimi me katër...

Krijimi i Naviguesve të Mësimnxënies: Dizajnimi i Mësimdhënies Autentike dhe Mundësive për Mësimnxënie

David L. Reese, Ed. D. Chief Academic Officer Defined Learning Ekspoloresit si Vasco de Gamma, Ponce de Leon, dhe Magellan kanë përdorur hartat për të lundruar në...

EDUKIMI JO FORMAL : COLLEGE PREP CLUB

Rr. Shabani & I. Murati AAC – EdUSA KS Edukimi jo formal u bë pjesë e diskursit ndërkombëtar mbi politikën e arsimit në fund të viteve...

Këngëtaret Kosovare me renome

Nga një vend i vogël dhe fare pak i njohur, Kosova gradualisht ka filluar të fitoj famë botërore. Rita Ora, Dua Lipa, Era Istrefi, Bebe...

Letra e Abraham Lincoln dërguar Mësuesit të Djalit të Tij

Mësues i nderuar, Djali im sot e fillon shkollën. Pas pak, gjithçka do të jetë për të e çuditshme dhe e re, prandaj do të...

Kryetari i Prishtinës fton Central European University në Prishtinë.

Kryetari i Prishtinës, në rrjetin social Facebook posa bëri publike ftesën për të qenë nikoqir i Central European University. Shpresojmë që ftesa do të mirëpritet...