SHPËRNDAJE

University of Westminster në Londër, Angli, fton të gjithë studentët e interesuar që të konkurojnë për bursë të plotë për studime themelore në këtë universitet.

Bursa përveç shpenzimeve të shkollimit, përfshin edhe shpenzimet e akomodimit, jetesës në Londër si dhe transportit ajror.

Afati i fundit për konkurrim: 4 maj, 2017

Për më shumë informata klikoni në linkun në vijim.

Linku : Bursë e plotë për Studime Themelore – Bachelor – University of Westminster – Londër, Angli